Forholdsregler for bruk av repellent

Den har en lang historie med å bruke muselimfelle, museklemmer, musebur og andre instrumenter for å drepe gnagere. Bruken av slike metoder krever imidlertidgift agnog agnet må være attraktivt.Her er noen metoder for å avvise gnagere, jeg vil det vil være nyttig for deg.

Metoder for å frastøte mus

Fysiske metoder

For å forhindre invasjon av rotter, i henhold til den økologiske undersøkelsen, brukes forskjellige metoder i forskjellige miljøer.De elektroniske musefellene, muselimfellen, museklemmene og museburene kan brukes innendørs for å drepe rotter og avskjære deres vei for invasjon.Den fysiske gnagerkontrollmetoden er effektiv, hygienisk, trygg og miljøvennlig.

Kjemisk metode

Spre narkotika på steder der rotter ofte ser ut til å fange og drepe rottene.Bruk forskjellige velsmakende agn eller vanntette voksblokker til å drepe rotter i forskjellige perioder og forskjellige miljøer.

Miljøkontroll

Den mest effektive og varige metoden for kontroll av gnagere er å utelukke gnagere fra bygninger.Bygg gnagersikre anlegg inne i bygningen, som kan gjøres med følgende trinn:

Kloakk og avløp bør holdes intakt, og ødelagte rør bør repareres i tide.Rørledningene som fører til bredden og utkanten av elver og innsjøer bør blokkeres med enveisventiler eller museskjold for å forhindre at gnagere kommer inn i bygningen.

Høyden på husfundamentet fra bakken bør ikke være mindre enn 600 mm.For de ukvalifiserte gamle bygningene bør det legges et 10 cm tykt L-formet musebrett i betong i periferien av bygget.

Alle sprekker inkludert vindussprekker skal være mindre enn 6 mm store.

Hullene til alle rør og kabler inn og ut av bygningen skal blokkeres med sement.

Bruk sement for å blokkere alle hull og hull i bygningen for å forhindre at gnagerne bruker disse skjulte hullene.

Men for åhold musen unnamens vi holder oss trygge, må disse forholdsreglene tas i bakhodet.

Forholdsregler

Det er nødvendig å kjøpe skadedyravstøtende middel fra en kvalifisert avdeling med forretningslisens.

Du må forstå ingrediensene og trygge avgiftningsmetoder for rodenticidet som brukes.

Beholdmuseavvisendeutilgjengelig for barn.

Hvis noen tar rodenticidet ved et uhell, send ham eller henne til sykehuset umiddelbart.

Når du bruker insektmidler og rodenticider, sørg for at det er trygt for de omkringliggende menneskene, miljøet og kjæledyrene.

For å redusere gnageres motstand mot medikamenter forårsaket av en enkelt medisin, bør du holde deg til prinsippet om alternativ medisin og sammensatt medisin når du administrerer rodenticider.

Legemidlene som brukes må være alle antikoagulerende legemidler som er godkjent og anbefalt av den nasjonale kompetente myndigheten, og de forbudte legemidlene som "Temustetramine" må unngås.

Innendørs og utendørs gnagergift åtemå plasseres i det foreskrevne agnhuset.Degnagergift agnpå servicestedet må inspiseres fullstendig og skiftes ut regelmessig.

Med utviklingen av vitenskap og teknologi har vi nå mange måter å gjøre det påhold musen unna. Elektronisk skadedyrmiddelogultrasonisk mus frastøtendeer alle tilgjengelige, men du må finnebeste musemiddelpasser for deg.


Innleggstid: 26. juli 2021