Hvordan lage essensoljer til å spre seg

Hvordan lage essensoljer til å spre seg

Eteriske oljer kan brukes til aromaterapi.Det påvirker søvn, sterilisering, forfriskende, beroligende følelser, regulerer endokrin frigjøring av mennesker og tilfører duft i rommet.

aromaterapi lampe

I tillegg til mye ferdige produkter, som f.eksaroma eterisk olje diffuser, stokkaromaterapi, aromaterapiklistremerker og aromaterapisprayer. En annen hovedfagaromaterapiapplikasjoner å bruke den originale rene essensielle oljen direkte eller ved hjelp av noenaroma diffuser. Men i tillegg til de mer populæreelektrisk aroma diffuseri de siste årene, hva annet kan ren eterisk olje bruke for å lage aromaterapi?

Aromaterapibrenner

Det kalles vanligvis en komfyr for å skille det fra enaromaterapi lampe.

Bruken av aromabrenner er paddearoma diffuseroilog riktig vann inn i den øvre beholderen, og deretter ved den høye temperaturen på det nederste lyset for å fordampe det til hele rommet for aromaterapi.

Fordelene vedaroma olje diffuserer at den er romantisk, iøynefallende, enkel betjening, ikke nødvendig å slå på, rimelig.

Ulempen med denne typen brenner er at det er åpen ild for enheten.Og det er bedre å være oppmerksom på brannforebygging.

Aromaterapi lampe

Bruken er i utgangspunktet den samme somaromaterapi brennerved å tilsette eteriske oljer og riktig mengde vann i den øvre beholderen. Den eneste forskjellen er at varmeapparatet er erstattet av en lyspære.

Fordelene vedaromaterapi lampeer at det er varmt og romantisk, enkel betjening, rimelig, ulike stiler, kan brukes som dekorasjoner

Ulempene er atbil aromaer nødvendig for å få kraft, og det finnes vanligvis generell elektrisk ledning.Dessuten, hvis du glemmer å tilsette eterisk olje og vann, er det mye lettere å brenne beholderen konstant.

De to ovennevnte verktøyene er basert på oppvarmingsprinsippet og teorien om følgendevannfri aroma diffuservil være basert på prinsippet om naturlig ventilasjon.

aroma diffuser

Utvidet duftende tre

Bruken av det velduftende treet er å slippearoma diffuser for essensielle oljerpå det utvidede velduftende treverket, og legg det opp i rommet, bilen, garderoben, studioet osv., slik at det fordamper naturlig til hele rommet.

Fordelene med duftende tre er svært vennlige bruk, og dekorasjon av duftende tre er vanligvis vakker og kan brukes på mange scener.Duften av duftende tre kan vare veldig lenge.Såaroma diffuser av treer et godt valg for deg.

Ulempene er at hvis miljøtemperaturen ikke er høy nok, og det er litt vanskelig å spre den eteriske oljen fra duftende tre.

Gips

Bruken av gips er at først slippeeterisk oljepå den modellerte gipsen, og plasser den i rommet, bilen, garderoben, studioet og andre steder for å få den til å fordampe naturlig til hele rommet

Fordelene med gips er at materialet kan være i forskjellige stiler, vanligvis kan det lages i liten form, og det er praktisk å bruke.Hvis du er interessert i dette, kan du kontakte oss ogtilpasset aroma diffuser.

Ulempene med gips er at det er mye lettere å bli forurenset og skadet.


Innleggstid: 26. juli 2021