Effektive tiltak for å forhindre denguefeber

Myggstikk er vanlig om sommeren, så det er nødvendig å ta forholdsregler om sommeren.

Med økningen i temperatur og nedbør om sommeren vil tettheten av myggvektorer gradvis øke, og risikoen for lokale dengue-utbrudd vil gradvis øke.Denguefeber er en akutt viral infeksjonssykdom mediert av mygg.Innbyggerne bør ta hensyn til beskyttelsestiltak.Dengue har ingen spesifikke terapier og ingen vaksiner er på markedet.De mest effektive tiltakene for familieforebygging er å forebygge mygg og mygg, fjerne vann hjemme og oppsøke medisinsk behandling i tide etter mistenkte symptomer.Denguefeber overføres ved myggstikk og overføres ikke direkte fra person til person.Så lenge du ikke blir bitt av mygg, vil du ikke ha denguefeber.

Legg til anti-mygg-implementering

Husholdninger bør installere skjermer, skjermer og andre fysiske barrierer;utvikle vanen med å sette i myggnett når du sover;bruk myggspiraler,elektroniske myggmidler, elektriske myggklapper, myggsikre lys og annet utstyr i tide;insektmiddelspray kan også brukes antimyggbehandling i rom.Dataene viser atmyggdreperlampeer en miljøvennlig ogforurensningsfritt myggdreperproduktutviklet ved å bruke mygglys, bevege seg med luftstrømmen, følsom for temperatur, og glad i å samle seg, spesielt ved å bruke vanen med mygg som jager etter karbondioksid og finner sexferomoner.Effektivt drepeverktøy for å drepe mygg med svart lys.Mygglampen kan deles inn i tre typer: elektronisk mygglampe,pinnefangende mygglampe, og undertrykksluftstrømmyggsugende lampe.Myggdreperlampen har egenskapene til enkel struktur, lav pris, vakkert utseende, liten størrelse og lavt strømforbruk.Fordi den ikke trenger å bruke noe kjemisk myggdrepende materiale under bruk, er det en relativt miljøvennlig myggdrepningsmetode.

myggdreperlampe

Produktfunksjoner

Demyggdreperlampehar egenskapene til enkel struktur, lav pris, vakkert utseende, liten størrelse og lavt strømforbruk.

1. Inn i vinden kan myggene tiltrekkes i alle retninger, med høy drapsrate og stor rekkevidde.

2. Karbondioksidlukten som genereres av fotokatalysatoren simulerer menneskelig respirasjon og har ekstremt myggfremkallende effekt.Den har høy myggdrepningseffektivitet, ingen forurensning og enestående miljøvern.

3. Feromonet som frigjøres av de fangede levende myggene fører til at samme type mennesker kontinuerlig fanger og dreper fullstendig.

4. Myggen lufttørkes eller dør naturlig, og det er ingen lukt, noe som gjør det enkelt å kontinuerlig fange mygg.

5. Den største funksjonen er utstyrt med anti-mygg escape enhet (anti-escape skodder), automatisk slås av når strømmen er av, mygg kan ikke lenger komme ut, naturlig dehydrert til døden.Vær på vakt – oppsøk legen umiddelbart hvis du har mistenkte symptomer for å unngå fremtidige problemer.

myggsugende lampe

De kliniske manifestasjonene av denguefeber er komplekse og mangfoldige.Hovedsymptomene er høy feber, smerter i muskler, bein og ledd i hele kroppen, ekstrem tretthet, og noen pasienter kan ha utslett, blødningstendenser og lymfadenopati.Vanligvis i begynnelsen av debuten er det lett for den gjennomsnittlige personen å behandle det som en vanlig forkjølelse og ikke bry seg for mye.Alvorlige pasienter vil imidlertid ha tydelige blødninger og sjokk, og hvis de ikke reddes i tide, vil de dø.Innbyggere i dengue-epidemisesongen eller som reiser til land med høy denguefeber og kommer tilbake med feber og beinsmerter/utslett, bør oppsøke lege så snart som mulig, og aktivt informere legens reisehistorie for å hjelpe til med å diagnostisere.Tidlig oppdagelse, tidlig isolasjon og tidlig behandling for å unngå forsinkelser eller overføring til familiemedlemmer gjennom mygg.


Innleggstid: 26. juli 2021