Aromaterapi for depresjon

Det finnes mange forskjellige typer depresjon.Det er kjent ateterisk oljekan bidra til å behandle depresjon, forbedre humøret og korrigere negative syn på den ytre verden.

1. Depresjon og aromaterapi

Depresjon er ikke bare skadelig for mental helse, men påvirker også den fysiske helsen.Depresjon kan forårsake stress, og kan også føre til en rekke sosial angst og helseproblemer, som tap av matlyst, humørsvingninger, tap av arbeidsevne osv.

Aromaterapi er en av de mest naturlige behandlingene, som bidrar til å balansere følelser og redusere humørsvingninger som fører til depresjon.Mange foretrekker å bruke rusmidler og andre kjemikalier for å kontrollere depresjon, men de har ofte bivirkninger.Langtidsbruk kan forårsake negative effekter på hjernen, til og med permanent skade.Eterisk oljeterapi er den sikreste måten å overvinne depresjon, som har blitt brukt i tusenvis av år.Faktisk kan vi kontrollere depresjon effektivt bare ved aromaterapi uten å bruke noen medikamenter.

I tillegg til terapi med essensielle oljer, inkluderer den beste måten å eliminere depresjon på daglig trening.Det kan oppdages at depresjon gradvis vil forsvinne ved å ta passende trening ogeterisk oljesom hjelpebehandling.

2. Noen essensielle oljevarianter som effektivt kan eliminere depresjon

Jasmin, lavendel og Neroli er tre av deessensielle oljersom forbedrer humøret og hjelper til med å balansere humøret.Den kan brukes alene eller blandet med hverandre.

(1) Jasmin essensiell olje

Dette er en slags essensiell lykkeolje, som bidrar til å slappe av følelser og redusere stress, fremmer selvtillit og overvinner de negative følelsene.

(2) Neroli essensiell olje

Dette er en populær avslappende og helbredendeeterisk olje.Den velduftende lukten hjelper til med å slappe av, fordrive sinne og spenning.Neroli olje bidrar til å forbedre søvnen og gjenopprette mental og fysisk styrke.

(3) Eterisk lavendelolje

Det er også en essensiell olje som hjelper til med å slappe av sinnet og er mye brukt i aromaterapi.Det bidrar til å styrke følelser og lindre stress og spenninger.

aroma diffuser

3. Bruk

Det finnes mange typer eteriske oljer som kan behandle depresjon, og bruken av dem er også variert, hovedsakelig inkludert diffusjonsmetode, boblebadmetode,aromaterapi metodeog massasjemetode.Diffusjonsmetode er å bruke en diffuser for å spre lukten av eterisk olje i hele rommet.Hele mennesket er i det, noe som har en veldig god effekt på følelsesmessig lettelse.Aromaterapi er å tilsette eterisk olje iaromaterapiovn. Aroma diffuser, elektrisk aroma diffuser, aroma diffuser lysetc.kan brukes her. Boblebad er å slippe noen dråper eterisk olje i badevannet, direkte boblebad i mer enn 15 minutter, slik at folk kan slappe av hele kroppen og sinnet.

4. Antidepressiv magisk formel

(1) Reduser angstsymptomer forårsaket av depressiv stemningslidelse

① Formel for essensiell olje

5 dråper appelsin eterisk olje, 2 dråper merian eterisk olje og 2 dråper oransje blomster eterisk olje

②Massasjeolje

Ovennevnte essensielle olje tilsettes i 50 ml kokosolje.Masser magen forsiktig med klokken.

③ Boblebad

Tilsett formelen ovenfor i en halv kopp melk badeolje, rør deretter og hell i badekaret.

④Røkelse

Tilsett den ovennevnte essensielle oljen til vannet for aromaterapi.

(2) Melankoli om vinteren

①Hurtigvirkende formel

Ta 1-2 dråper bergamott eterisk olje, slipp det på ansiktspapiret og inhaler.

②Duft

Tilsett 5 dråper bergamotteterisk olje

(3) Gråtende depresjon

① Mild

Sandeltre essensiell olje 15 dråper, geranium essensiell olje 10 dråper, og Yilan essensiell olje 5 dråper.

②Moderat

24 dråper Geranium eterisk olje, 2 dråper kamille eterisk olje.

③Dybde

10 dråper rose eterisk olje, 2 dråper appelsinblomst eterisk olje, 3 dråper sandeltre eterisk olje.

(4) Angst eller angstdepresjon

① Mild

Lavendel essensiell olje 15 dråper, romersk kamille essensiell olje 5 dråper, bergamot essensiell olje 10 dråper.

②Moderat

20 dråper sedertre eterisk olje og 10 dråper oransje eterisk olje.

③Dybde

5 dråper sedertreeterisk olje, 15 dråper sitron eterisk olje, 5 dråper romersk kamille eterisk olje.

(5) Bipolar lidelse

①Trinn 1

Lavendel eterisk olje 6 dråper, geranium eterisk olje 4 dråper.

②Trinn 2

Lavendel essensiell olje 6 dråper, Rome Chamomile Essential Oil 2 dråper, Frankincense Essential Oil 4 dråper.

Hvordan bruke de tre siste situasjonene?Den eteriske oljen kan fortynnes i massasjeolje med 30 ml baseolje, eller blandes inn i eterisk olje med spesifikk synergistisk effekt i henhold til denne andelen.Den kan brukes ved innendørs ekspansjon, bading, inhalering og andre metoder.

Behandling av depresjon er en langsiktig kamp.Det beste helseproduktet er å lære mer om aromaterapi. Aroma diffuser, elektrisk aroma diffuser og aroma diffuser lysetc.kan brukes.

aroma diffuser

Ningbo Getter Electronics Co, Ltd produserer ikke bareskadedyrbekjempermed ultralydfunksjon, men gir ogsåaroma diffuser, elektrisk aroma diffuser, aroma diffuser lys, etc.


Innleggstid: 26. juli 2021